About Us

Welkom op de website van V2S

 
 
V2S bvba werd in 2006 opgericht door Luc Schouteden en Walter Van Erum. Hun ervaringen als stabilteitsingenieur gaan terug tot respectievelijk 1998 en 1992.
Ondertussen werken wij met een team van 8 bouwkundige experten die gespecialiseerd zijn in het ontwerp van de stabiliteit van:
 
– nieuwbouw en verbouwingen
– renovaties en restauraties
– woning en villabouw
– appartementen
– handelsruimten
– industriegebouwen en kantoren
– renovatieprojecten
– raamgevels en detailverankeringen
– kunstwerken
– …
 
Elke opdracht wordt door ons tot in de puntjes begeleid rekening houdende met de zowel architecturaal ontwerp als budgetaire belangen en uitvoeringsmogelijkheden. Door permanent overleg met de ontwerpende en uitvoerende partij(en) samen met bouwheer en eventueel controlerende organismen (Seco, AIB-Vinçotte,…) staan wij garant voor een resultaat naar ieders voldoening.
Ook bouwkundige expertises, adviezen en plaatsbeschrijvingen worden door ons verstrekt.
Steeds trachten wij het ontwerp van de architect na te streven, alsook het financieel aspect te laten meespelen.
Door onze vroegere ervaring in de praktische uitvoering (meerdere jaren als werfleider in traditionele- en industriebouw), speelt de praktische uitvoering eveneens een grote rol in ons ontwerp.
Tot onze opdrachtgevers behoren zowel aannemers, architecten, bedrijven als particulieren. Heeft U toekomstige bouwplannen of nood aan professioneel bouwadvies bij uw huidig project , aarzel dan niet ons vrijblijvend te contacteren. Onze kwalitatieve dienstverlening zal U zeker kunnen waarderen!
Buiten een technische vakbekwaamheid, spelen uitvoeringstermijnen vanzelfsprekend ook een grote rol. Al onze referenties kunnen getuigen van onze flexibiliteit en van onze stiptheid.